El que presento avui és un menú de dinar sencer. Un menú on hi ha inclòs vegetal cru, vegetal cuit, llegum, proteïna, hidrat de carboni i grassa vegetal (oli)
- Amanida de tomàquet amb tel de formatge
- Llenties bullides amb verdures variades (pastanaga, ceba, pebrot verd, tomàquet madur)
- Una llesca de pa
- Iogurt natural amb mel
Ingredients per a dues persones:
Per a l'amanida:
2 tomàquets
1 tros petit de formatge (el que tingueu)
Per a les llenties:
1 got ple (250cc) de llenties pardines
1 pebrot verd
1 tomàquet madur
1 pastanaga
1 ceba petita o 1/2 grossa
Elaboració de les llenties
Talleu les verdures en juliana.
Bulliu dos ous fins a deixar-los durs (12 minuts) i peleu-los
Poseu preferentment oli d'oliva en una paella i poseu-hi les verdures. Sofregiu una mica només perquè ja s'acabaran de coure amb la llegum. Seguidament aboqueu les llenties i l'aigua (quantitat suficient perquè les cobreixi més d'un dit). Quan comencin a bullir abaixeu el foc i afegiu sal.
Espero que demà facin una gran recollida d'aliments!!!!