El plat d'avui està fet amb els talls de llonza farcida que vaig congelar. Així que el plat ha estat fet en un tres i no res!
La veritat és que aquesta llonza ha estat molt ben aprofitada. Us la presento acabada amb pèsols i una bona picada d'avellanes i julivert.
Ingredients per a dues persones
6 talls de llonza farcida
1 ceba de Figueres
1 tomàquet madur gros
1 grapat de pèsols pelats
1 grapat d'avellanes torrades
Unes branques de julivert fresc
Sal, oli d'oliva verge
Un polsim de pebre vermell
1/2 gra d'all (opcional)
Elaboració
Feu un sofregit al vostre gust amb la ceba i el tomàquet. Un cop cuit tireu els pèsols i deixeu-los fer unes voltes. Disposeu a sobre els talls de llonza farcida i deixeu acabar de coure a foc lent.
Feu una picada amb les avellanes i el julivert i el mig gra d'all si li heu posat. La picada la tireu gairebé a l'hora retirar-ho del foc.