dimarts 01 2012

Inauguració del restaurant "El Rebost del Montnegre" a Sant Iscle de Vallalta


Feia molts dies que esperava poder anar a la inauguració d'El Rebost del Montnegre, el restaurant de la nostra amiga blocaire Agnès, però al final no va poder ser perquè encara estic immobilitzada.
Bé,  d'una manera o altra sí que hi vaig ser, perquè  a través de les noves tecnologies vaig seguir la crònica que me'n  feia en Narcís del bloc La lionesa: un recorregut per la cuina, el bar, el menjador, la sala,  la terrassa,  la decoració i sobretot la felicitat de l'Agnès i la seva família.

Vaig conèixer l'Agnès i els seus treballs culinaris a la xarxa. El que va fer que empatitzés de seguida amb ella va ser el seu caràcter positiu i afable.  Aviat les seves rialles virtuals van fer-se imprescindibles a l'hora d'intercanviar receptes culinàries. Més tard, en Narcís i jo vam tenir la sort de compartir-les presencialment i de conèixer també la seva cosina Emma del bloc Taller de sucre. 

El dia que ens va explicar els seus projectes vaig sentir una gran alegria. Engrescar-se en un projecte com aquest és un gran repte i potser només passa un cop a la vida. Estic segura que amb el seu franc tarannà, la seva experiència culinària i el recolzament familiar, serà tot un èxit.

Us he fet un tast de les fotografies que en Narcís va fer amb el mòbil. Espero que aviat podré anar a tastar els seus plats i gaudir d'aquesta magnífica terrassa.

Fins aviat Agnès!!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...