Temps de cireres: magdalenes per esmorzar o berenar per una bona colla de dies!
En surten un munt de "minis" però si les voleu
fer de mida estàndard us en sortiran unes 24
Ingredients
200g de
sucre morè
1 tros de
pell de llimona
2 ous
ecològics
170g de llet
ecològica
100g d'oli
d'oliva suau
270g de
farina
1 sobre
d'impulsor
250g cireres
desossades
Motlles de
paper
Elaboració amb el robot
1.
Preescalfeu el forn a 180º
2. Poseu el
sucre dins el got de la Thermomix programeu 20 segons a velocitat 5-10 per tal
de fer sucre llustre.
3. Pel broc
de la tapa afegiu la pell de llimona i trinxeu 20 segons a velocitat 5-10.
4. Afegiu
els ous i programeu 2 minuts a 37º i velocitat 5
5. Pel broc
de la tapa afegiu la llet i l'oli i programeu 10 segons a velocitat 5
6. Obriu la
tapa del got i afegiu la farina i el sobre d'impulsor durant 10 segons a
velocitat 3. Acabeu de barrejar la mescla suaument a mà amb l'espàtula.
7. Poseu la
massa omplint els motlles fins a 3/4 de la seva capacitat i poseu una cirera al
mig. Si voleu podeu deixar reposar una mica la massa a la nevera abans
d'enfornar.
8. Enforneu
durant 10-12 minuts aproximadament. Feu la prova de l'escuradents.