diumenge 02 2013

Magdalenes de cireres amb oli d'oliva




Temps de cireres: magdalenes per esmorzar o berenar per una bona colla de dies!
En surten un munt de "minis" però si les voleu fer de mida estàndard us en sortiran unes 24

Ingredients
200g de sucre morè
1 tros de pell de llimona
2 ous ecològics
170g de llet ecològica
100g d'oli d'oliva suau
270g de farina
1 sobre d'impulsor
250g cireres desossades
Motlles de paper

Elaboració amb el robot
1. Preescalfeu el forn a 180º
2. Poseu el sucre dins el got de la Thermomix programeu 20 segons a velocitat 5-10 per tal de fer sucre llustre.
3. Pel broc de la tapa afegiu la pell de llimona i trinxeu 20 segons a velocitat 5-10.
4. Afegiu els ous i programeu 2 minuts a 37º i velocitat 5
5. Pel broc de la tapa afegiu la llet i l'oli i programeu 10 segons a velocitat 5
6. Obriu la tapa del got i afegiu la farina i el sobre d'impulsor durant 10 segons a velocitat 3. Acabeu de barrejar la mescla suaument a mà amb l'espàtula.
7. Poseu la massa omplint els motlles fins a 3/4 de la seva capacitat i poseu una cirera al mig. Si voleu podeu deixar reposar una mica la massa a la nevera abans d'enfornar.
8. Enforneu durant 10-12 minuts aproximadament. Feu la prova de l'escuradents.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...