Aquest arròs és
per gent que ha de deixar el menjar preparat.
Ingredients:
2 racions d'arròs
basmati bullides i escorregudes
4-5 gambetes
4-5 escamarlans
petits
1 calamarset tallat
1 pastanaga
1/2 porro
1 pebrot verd
1 tomàquet madur
1 grapat de
cloïsses bullides (guardeu el suc)
1/2 gra d'all
picadet
oli d'oliva verge
julivert, sal i pebre
Elaboració
Sofregiu al
vostre gust i amb oli d'oliva el peix i les verdures (com veureu jo ho fet tot junt per enllestir encara més) quan ja el tingueu fet, afegiu una mica del suc
de les cloïsses (depenent de la mesura de caldós que vulgueu que surti) i
l'arròs que ja teniu bullit. Deixeu fer xup xup una estona, rectifiqueu de sal
i pebre. Abans de retirar-lo del foc tireu per a sobre una mica d'all i julivert picat.
Si deixeu l'arròs bullit i el sofregit fet el dia
abans a la nevera, quan arribeu a casa, serà un plis plas i a taula!