dilluns 25 2014

Arròs caldós per enfeinats


Aquest arròs és per gent que ha de deixar el menjar preparat.

Ingredients:
2 racions d'arròs basmati bullides i escorregudes
4-5 gambetes
4-5 escamarlans petits
1 calamarset tallat
1 pastanaga 
1/2 porro
1 pebrot verd
1 tomàquet madur
1 grapat de cloïsses bullides (guardeu el suc)
1/2 gra d'all picadet
oli d'oliva verge julivert, sal i pebre

Elaboració
Sofregiu al vostre gust i amb oli d'oliva el peix i les verdures (com veureu jo ho fet tot junt per enllestir encara més) quan ja el tingueu fet, afegiu una mica del suc de les cloïsses (depenent de la mesura de caldós que vulgueu que surti) i l'arròs que ja teniu bullit. Deixeu fer xup xup una estona, rectifiqueu de sal i pebre. Abans de retirar-lo del foc tireu per a sobre una mica d'all i julivert picat.

Si deixeu l'arròs bullit i el sofregit fet el dia abans a la nevera, quan arribeu a casa, serà un plis plas i a taula!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...