Pa amb oli i xocolata

blog de cuina

Pàgines

  • inici
  • índex
  • cuina catalana
  • cuina delicada
  • berenars/esmorzars
  • menjars de carmanyola
  • cocció de llegums

diumenge 02 2015

Ombre cake





Print
Publicat per A peu coix. N. Sagués
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest
Etiquetes de comentaris: aniversari, bescuit, buttercream, cake, crema de mantega, detalls dolços, granollers, macarons, ombrecake, pastís de colors, pastisseria, vallès oriental
Entrada més recent Entrada més antiga Inici
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRADUCTOR/TRANSLATE

Cercar en aquest blog

Situation de la Catalogne / Location of Catalonia / Localização da Catalunha

http://ca.wikipedia.org/wiki/Catalunya

Blogs gastronòmics que visito

  • rossella… Pane e Cioccolato
    Fa 8 hores
  • No tot son postres a la cuina
    Fa 1 setmana
  • CriJoArMaEl
    Fa 1 setmana
  • Cuinar és senzill
    Fa 4 setmanes
  • Fem un mos
    Fa 2 mesos
  • Fem un mos
    Fa 2 mesos
  • TOTS A TAULA
    Fa 2 mesos
  • bufet de postres
    Fa 3 mesos
  • La cuisine de Mercotte :: Macarons, Verrines, ... et chocolat
    Fa 4 mesos
  • La lionesa
    Fa 4 mesos
  • Hervé Cuisine
Mostrar 5 Mostra-ho tot

Blogs que m'agraden

  • Associació fotogràfica Jaume Oller
    Avions

Compres online

  • Dispan
  • Sosa ingredients

Entrades populars

  • Galtes de porc a l’olla pressió
  • Albergínies farcides sense carn
  • Macarrons clàssics amb botifarra
  • Bescuit enrotllat d'espinacs
  • Bruixa al forn
  • Gírgoles al forn amb all i julivert
  • Guisat de popets i patates amb olla a pressió

el bloc d'ebenisteria

el bloc d'ebenisteria

qui sóc

La meva foto
A peu coix. N. Sagués
Visualitza el meu perfil complet

poti-poti: altres indrets que visito

Recetas de cocina

arxiu del bloc

  • ►  2024 (10)
    • ►  de desembre (3)
    • ►  d’octubre (3)
    • ►  de setembre (2)
    • ►  de gener (2)
  • ►  2023 (2)
    • ►  de desembre (2)
  • ►  2020 (7)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  de juny (5)
  • ►  2019 (16)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  de juliol (3)
    • ►  de maig (1)
    • ►  de març (5)
    • ►  de febrer (5)
  • ►  2018 (1)
    • ►  de març (1)
  • ►  2017 (15)
    • ►  de març (1)
    • ►  de febrer (5)
    • ►  de gener (9)
  • ►  2016 (4)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (1)
    • ►  de març (1)
  • ▼  2015 (3)
    • ►  d’octubre (1)
    • ▼  d’agost (1)
      • Ombre cake
    • ►  de març (1)
  • ►  2014 (16)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juliol (2)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (1)
    • ►  de març (3)
    • ►  de febrer (5)
    • ►  de gener (3)
  • ►  2013 (62)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  de novembre (4)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de setembre (2)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juliol (2)
    • ►  de juny (3)
    • ►  de maig (4)
    • ►  d’abril (10)
    • ►  de març (13)
    • ►  de febrer (9)
    • ►  de gener (12)
  • ►  2012 (81)
    • ►  de desembre (6)
    • ►  de novembre (6)
    • ►  d’octubre (9)
    • ►  de setembre (3)
    • ►  d’agost (6)
    • ►  de juliol (10)
    • ►  de juny (14)
    • ►  de maig (5)
    • ►  d’abril (4)
    • ►  de març (7)
    • ►  de febrer (6)
    • ►  de gener (5)
  • ►  2011 (121)
    • ►  de desembre (8)
    • ►  de novembre (13)
    • ►  d’octubre (16)
    • ►  de setembre (10)
    • ►  d’agost (4)
    • ►  de juliol (1)
    • ►  de juny (12)
    • ►  de maig (9)
    • ►  d’abril (9)
    • ►  de març (11)
    • ►  de febrer (14)
    • ►  de gener (14)
  • ►  2010 (45)
    • ►  de desembre (9)
    • ►  de novembre (3)
    • ►  d’octubre (12)
    • ►  de setembre (3)
    • ►  de juliol (1)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (3)
    • ►  d’abril (4)
    • ►  de març (4)
    • ►  de febrer (4)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2009 (51)
    • ►  de desembre (4)
    • ►  de novembre (3)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de setembre (9)
    • ►  d’agost (3)
    • ►  de juliol (11)
    • ►  de juny (5)
    • ►  de maig (14)

REVISTES I PORTALS

  • Revista Cuina
  • Marmiton
  • Marabout
  • Cuisineduquebec
  • Cuisineaz

CAL QUE SAPIGUEM EL QUE MENJEM !!!!!!

CODIFICACIÓ DELS OUS

El "0" significa que provenen de gallines lliures i alimentades a base de pinsos ecològics.

L'"1" indica que provenen de gallines camperes lliures i alimentades amb pinsos naturals.

El "2" indica que provenen de gallines criades en grans naus, amuntegades horizontalment.

El "3" provenen de gallines amontegades verticalment en gàbies.

Font. revista MUY INTERESANTE







Total de visualitzacions de pàgina:

el perquè del bloc

Neix pa amb oli i xocolata per recollir totes aquelles receptes que recordo haver vist a fer a casa i que ara vaig recuperant a poc a poc; per les noves receptes que faig tot jugant a la cuina, per aquelles que un dia decideixi provar de fer...

En fi, per totes aquestes coses bones, dolces o salades que dia a dia omplen els nostres sentits.

En record del pa amb oli i xocolata que tant de temps em va acompanyar a l'hora del pati de l'escola.
Tema Fantàstic, S.A.. Amb la tecnologia de Blogger.