Una proposta senzilla i econòmica
Ingredients per a dues persones
2 tomàquets
madurs mitjans
1 raig d'oli
d'oliva verge
1 porro
Sal i pebre negre
Herbes
aromàtiques i una picada d'ametlles o avellanes torrades
Elaboració:
Talleu a dauets
les orelles i poseu-les a dins d'una olla exprés junt amb un tomàquet
madur, el porro, la sal i el pebre. Cobriu amb aigua o brou de verdures (sobrepasseu
dos dits)
Programeu la
vostra olla ràpida com tingueu costum i coeu durant 7 minuts.
Traieu el vapor abans d'obrir-la segons recomanacions del fabricant. Coleu
i reserveu
Aboqueu un raig
d'oli d'oliva en una paella i sofregiu l'altre tomàquet. Un cop sofregit afegiu l'orella i la resta
d'ingredients. Salpebreu i deixeu coure cinc minuts.
Trinxeu dues
fulles de les vostres herbes aromàtiques
preferides i munteu el plat.
Us recomano no
deixar-vos la llesca de pa per acompanyar!