divendres 30 2015

Orella exprés


Una proposta senzilla i econòmica 

Ingredients per a dues persones

2 tomàquets madurs mitjans
1 raig d'oli d'oliva verge
1 porro
Sal i pebre negre
Herbes aromàtiques i una picada d'ametlles o avellanes torrades

Elaboració:
Talleu a dauets les orelles i poseu-les a dins d'una olla exprés junt amb  un tomàquet  madur, el porro, la sal i el pebre. Cobriu amb aigua o brou de verdures (sobrepasseu dos dits)
Programeu la vostra olla ràpida com tingueu costum i coeu durant 7 minuts.
Traieu el vapor abans d'obrir-la segons recomanacions del fabricant. Coleu i reserveu
Aboqueu un raig d'oli d'oliva en una paella i sofregiu l'altre tomàquet.  Un cop sofregit afegiu l'orella i la resta d'ingredients. Salpebreu i deixeu coure cinc minuts.
Trinxeu dues fulles  de les vostres herbes aromàtiques preferides i munteu el plat.

Us recomano no deixar-vos la llesca de pa per acompanyar!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...