Pa amb oli i xocolata

blog de cuina

Pàgines

  • inici
  • índex
  • cuina catalana
  • cuina delicada
  • berenars/esmorzars
  • menjars de carmanyola
  • cocció de llegums

diumenge 02 2015

Ombre cake





Print
Publicat per A peu coix. Núria Sagués
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a TwitterComparteix a FacebookComparteix a Pinterest
Etiquetes de comentaris: aniversari, bescuit, buttercream, cake, crema de mantega, detalls dolços, granollers, macarons, ombrecake, pastís de colors, pastisseria, vallès oriental
Entrada més recent Entrada més antiga Inici
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRADUCTOR/TRANSLATE

Cercar en aquest blog

Situation de la Catalogne / Location of Catalonia / Localização da Catalunha

http://ca.wikipedia.org/wiki/Catalunya

Altres

  • Gourmet català

Compres online

  • DISPAN
  • EL ROC A LA CUINA

Entrades populars

  • Albergínies farcides sense carn
  • No tot han de ser greixos a la cuina. Avui, canelons senzills, ràpids i amb poc greix
  • Gírgoles al forn amb all i julivert
  • Arròs bullit amb pèsols
  • Crema de llet casolana
  • Peus de porc senzills
  • Llibrets de llom al forn

blocs que visito

  • rossella… Pane e Cioccolato
    Fa 7 hores
  • Pa amb oli i sucre
    Fa 11 hores
  • Fem un mos
    Fa 2 dies
  • Kikakitchen
    Fa 4 dies
  • David de Jorge
    Fa 5 dies
  • La cuisine de Mercotte :: Macarons, Verrines, ... et chocolat
    Fa 6 dies
  • El Cocinero Fiel
    Fa 1 setmana
  • CriJoArMaEl
    Fa 2 mesos
  • bufet de postres
    Fa 1 any
  • Estones lliures
    Fa 1 any
  • A tres quarts de quinze!A tres quarts de quinze!
    Fa 2 anys
  • Bloc de cuina pa amb oli i xocolata
    Fa 2 anys
  • La lionesa
    Fa 2 anys
  • De buen comer y algo más
    Fa 3 anys
  • Mariona Quadrada
    Fa 4 anys
  • MiniCuisine
    Fa 4 anys
  • Què hi ha de postres?
    Fa 5 anys
  • La cuina de casa
    Fa 5 anys
  • Cuina i postres
    Fa 6 anys
  • Taller de sucre
    Fa 6 anys
  • Memòries d'una cuinera
    Fa 7 anys
  • Due Cuori e Una Padella!
    Fa 8 anys
  • Desastre a la cuina
    Fa 9 anys
  • recull de vídeos de cuina
    Fa 9 anys
  • Coisas doces
    Fa 10 anys

Més blocs interessants

  • chefNini
    Crêpes vertes d’épinard, garnies à la patate douce et oeuf sur le plat
    Fa 3 dies
  • David de Jorge
    Casa Galarza
    Fa 5 dies
  • Le palais gourmand
    Sauce spaghetti végé avec protéine végétale texturée
    Fa 1 mes
  • Easycooking
    Honey soaked Dates and Carrot Cake
    Fa 10 mesos
  • cuina generosa
    Embotits amb esperit social i integrador
    Fa 1 any
  • :: as melhores receitas de sobremesas de leonor de sousa bastos | flagrante delícia ::
    Tarte com Creme de Coco.
    Fa 2 anys
  • Tapa ' t de tapes
    Pastís de mousse de iogurt amb coco, gelea de maduixes, maduixes i dauets de coco
    Fa 3 anys
  • La Cuisine de Bernard
    Cake Ultime Orange Passion
    Fa 5 anys
  • Les gourmandises du Québec

Geobiologia

Geobiologia
Ester Pedrals

el bloc d'ebenisteria

el bloc d'ebenisteria

qui sóc

La meva foto
A peu coix. Núria Sagués
Visualitza el meu perfil complet

poti-poti: altres indrets que visito

  • Tuneando el blog

Participo a Memòries d'una cuinera

Participo a Memòries d'una cuinera
d' Amb idees a la llengua, Coses de Llàbiro, El món de juju
Recetas de cocina

arxiu del bloc

  • ►  2020 (7)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  de juny (5)
  • ►  2019 (16)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  de juliol (3)
    • ►  de maig (1)
    • ►  de març (5)
    • ►  de febrer (5)
  • ►  2018 (1)
    • ►  de març (1)
  • ►  2017 (15)
    • ►  de març (1)
    • ►  de febrer (5)
    • ►  de gener (9)
  • ►  2016 (4)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (1)
    • ►  de març (1)
  • ▼  2015 (3)
    • ►  d’octubre (1)
    • ▼  d’agost (1)
      • Ombre cake
    • ►  de març (1)
  • ►  2014 (16)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juliol (2)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (1)
    • ►  de març (3)
    • ►  de febrer (5)
    • ►  de gener (3)
  • ►  2013 (62)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  de novembre (4)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de setembre (2)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juliol (2)
    • ►  de juny (3)
    • ►  de maig (4)
    • ►  d’abril (10)
    • ►  de març (13)
    • ►  de febrer (9)
    • ►  de gener (12)
  • ►  2012 (81)
    • ►  de desembre (6)
    • ►  de novembre (6)
    • ►  d’octubre (9)
    • ►  de setembre (3)
    • ►  d’agost (6)
    • ►  de juliol (10)
    • ►  de juny (14)
    • ►  de maig (5)
    • ►  d’abril (4)
    • ►  de març (7)
    • ►  de febrer (6)
    • ►  de gener (5)
  • ►  2011 (121)
    • ►  de desembre (8)
    • ►  de novembre (13)
    • ►  d’octubre (16)
    • ►  de setembre (10)
    • ►  d’agost (4)
    • ►  de juliol (1)
    • ►  de juny (12)
    • ►  de maig (9)
    • ►  d’abril (9)
    • ►  de març (11)
    • ►  de febrer (14)
    • ►  de gener (14)
  • ►  2010 (45)
    • ►  de desembre (9)
    • ►  de novembre (3)
    • ►  d’octubre (12)
    • ►  de setembre (3)
    • ►  de juliol (1)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (3)
    • ►  d’abril (4)
    • ►  de març (4)
    • ►  de febrer (4)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2009 (51)
    • ►  de desembre (4)
    • ►  de novembre (3)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de setembre (9)
    • ►  d’agost (3)
    • ►  de juliol (11)
    • ►  de juny (5)
    • ►  de maig (14)

CAL QUE SAPIGUEM EL QUE MENJEM !!!!!!

CODIFICACIÓ DELS OUS

El "0" significa que provenen de gallines lliures i alimentades a base de pinsos ecològics.

L'"1" indica que provenen de gallines camperes lliures i alimentades amb pinsos naturals.

El "2" indica que provenen de gallines criades en grans naus, amuntegades horizontalment.

El "3" provenen de gallines amontegades verticalment en gàbies.

Font. revista MUY INTERESANTE







REVISTES I PORTALS

  • Revista Cuina
  • Marmiton
  • Marabout
  • Cuisineduquebec
  • Cuisineaz

Total de visualitzacions de pàgina:

el perquè del bloc

Neix pa amb oli i xocolata per recollir totes aquelles receptes que recordo haver vist a fer a casa i que ara vaig recuperant a poc a poc; per les noves receptes que faig tot jugant a la cuina, per aquelles que un dia decideixi provar de fer...

En fi, per totes aquestes coses bones, dolces o salades que dia a dia omplen els nostres sentits.

En record del pa amb oli i xocolata que tant de temps em va acompanyar a l'hora del pati de l'escola.
Tema Fantàstic, S.A.. Amb la tecnologia de Blogger.