dimecres 16 2016

Conill amb carxofes

Reenpreng aquesta vida bloggera amb aquesta proposta:


Escalivada de pebrot vermell i albergínia


Sopa de carbassó


Conill amb carxofes




Ingredients pel conill amb carxofes
1/2 conill tallat
2 carxofes
1 porro petit
1 tomàquet vermell mitjà
1/2 pebrot verd
Oli d'oliva verge
Vinagre de Mòdena
Pebre vermell picant
Sal marina

Salpebreu el conill. Segelleu-lo en oli d'oliva. Retireu
Afegiu a la paella i amb el mateix oli les verdures tallades i sofregiu
Torneu el conill a la casola i afegiu aigua o brou de verdures fins a cobrir. Baixeu el foc i tapeu.
Deixeu reduir i afegiu tres dits de vinagre de Mòdena i una mica més de brou. Un moment abans de treure'l del foc afegiu una culleradeta de pebre vermell i sal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...