He fet servir la recepta de la thermomix però amb els meus tocs pasticulars.
Ingredients per la pasta brisa:
150g de farina
75g de mantega tallada a daus
50g d'aigua
Un polsim de sal
Ingredients pel farcit:
1 carbassó
1/2 porro
1 grapat de pinyons
1 grapat de panses de Corint
6-8 tomàquets xerri per a decorar
4 ous
100g de nata per cuinar
Un polsim de pebre i sal
Elaboració:
Preescalfeu el forn a 180ºC
Unteu el motlle amb mantega
Si voleu fer la pasta brisa amb el robot poseu els ingredients en el bol i programeu 20" velocitat 4. Ja podeu retirar i fer una bola per guardar-la a la nevera.
Talleu el porro i el carbassó en trossets petits, cuineu amb poc oli i a foc lent en una paella amb tapadora, deixeu que més aviat es cogui amb la seva aigua. Un cop cuit. escorreu bé.
Estireu la massa sobre el marbre empolsineu de farina i passeu-la al motlle. He fet una precocció de 15' a la pasta brisa.
Deixateu els ous, afegiu la llet, la crema de llet i tots els altres ingredients i barregeu. Decoreu amb els tomàquets per a sobre.
Enforneu 180ºC durant 25 o 30' depenent del vostre forn. Fieu-vos de la vostra vista també, mireu si es veu torradeta