Ingredients
6 ous
1/2 ceba de Figueres grossa
1/2 carbassó mitjà
250g de patata
25g de farina de blat
75g de farina de blat de moro
1/2 culleradeta de sal
Pebre negre molt. Quantitat al vostre gust
5 cullerades de formatge d’untar tipus Philadelpia
20 llagostins pelats
4 tires de pebrot vermell escalivat
Oli d'oliva verge
Elaboració
Preescalfeu el forn a 180ºC.
Ratlleu les verdures.
Prepareu la safata del forn i cobrint-la amb paper de forn.
En una paella coeu els llagostins amb una bon raig d’oli d’oliva, sal, pebre negre, un tomàquet tallat i dos dits de cava. Deixeu reduir una mica i abans de retirar del foc, incorporeu-hi una picada de julivert. Deixeu refredar.
En un bol poseu els cinc ous i barregeu les verdures ratllades. Esteneu-les pel damunt del paper forn.
Enforneu durant 30’ (aneu vigilant).
Talleu les tires de pebrot vermell escalivat i els
llagostins. Barregeu tot amb el formatge i el suc dels propis llagostins.
Reserveu.
Un cop trieu la planxa de verdures, retireu el paper de
forn de sota. Enrotlleu-lo ajudant-vos d’un altre paper de forn perquè us agafi la
forma.
Ompliu l’enrotllat amb el farcit i un cop muntat, tireu
formatge ratllat per a sobre i gratineu al vostre gust.