dissabte 21 2024

Pastís de patata

 




Ingredients

1/2 kg de patates minis

150g de formatge ratllat semi

100g de formatge parmesà ratllat

4 ous durs de gallines camperes

1 pebrot vermell escalivat

Olives verdes sense pinyol

Xampinyons laminats (quantitat al vostre gust)

 

Elaboració

Preescalfeu el forn a 200ºC

Aixafeu amb la base d'un got les patates damunt d’un motlle que pugui anar al forn (unteu la base i els laterals).

Poseu a sobre de les patates una capa de formatge parmesà.

Afegiu els xampinyons i cobriu amb una capa de formatge semi.

Cobriu amb els ous durs tallats a làmines, les tires de pebrot vermell i les olives.

Torneu a cobrir de formatge parmesà.

Canvieu el forn a l’opció gratinar i enforneu fins que veieu que el formatge s’ha fos i està al vostre gust.

Serviu calent!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...