He vist al cuiner
Jordi Anglí en el programa Plats del Canal 9 quan preparava una crema de patata
amb salmó fumat.
M'agrada la seva
cuina per la senzillesa dels seus plats, per la cura que té al preparar-los i la manera d'explicar-los.
Per fer la crema d'avui
l'he seguit pas a pas tret del salmó fumat que no en tenia. Ha resultat un plat
deliciós.
Ingredients per a 2 persones:
3 patates grans Monalisa
1 ceba de
figueres grosa
25g de mantega
Aigua o brou
20g de crema de
llet
Oli d'oliva verge
Elaboració
Talleu a làmines
la ceba ben prima i poseu-la a foc lent amb la mantega, una mica de pebre i sal.
Mentrestant peleu
i talleu també les patates a làmines fines.
Quan la tingueu
tallada i la ceba cuita al vostre gust, afegiu-la a la cassola, remeneu i
després de donar-hi unes voltes afegiu l'aigua o el brou (jo hi he posat
aigua).
Quan la patata
estigui cuita afegiu la crema de llet (deixeu-la bullir un minut i rectifiqueu
de pebre i sal). Tot seguit passeu-la pel Turmix i afegiu o decoreu al vostre gust.
Com veureu jo
l'he acompanyat amb pa ecològic.
Boníssima!!!!
Si voleu veure el vídeo i escoltar els seus consells premeu aquí