diumenge

Magdalenes de xocolata



Sembla que estigui fent un cicle de magdalenes i de fet poc us equivocaríeu però... Hi ha un perquè i és perquè són molt agraïdes de fer, porten poca feina i combinen amb molts altres aliments, sobretot amb la llet amb cacau o cafè.
Com veureu aquestes són de xocolata integrada, no com les de l'altre dia que només portaven unes quantes perles.
La fórmula gairebé és la mateixa però aquí canvia la proporció de farina. Ara m'explico

Ingredients
2 ous sencers
125g de sucre
10g de cacau en pols
115g de farina
1/2 sobre de llevat químic (1 culleradeta i mitja aproximadament)
Llimona ratllada al vostre gust
1/2 quart de litre d'oli d'oliva
Motlles de paper de magdalenes


Elaboració
Preescalfeu el forn a 180ºC
Munteu a màquina o a mà els ous i el sucre a la plegada. Quan els tingueu al punt afegiu la ratlladura de llimona. 
Barregeu la farina, el llevat i el cacau en pols.
Ara, a mà i amb moviments suaus i de dalt a baix, aneu incorporant la farina (feu en dos o tres cops). Al final feu el mateix amb l'oli, fins que us quedi tot incorporat. Poseu la massa en una màniga pastissera i farciu fins a 3/4 el motlle.
Forn durant 15-18 minuts (comproveu amb un escuradents)
I, si espereu petites visites, sempre en podeu decorar alguna amb pasta de sucre de colors. 
Necessiteu:
Una mica de pasta de sucre o fondant
Pastilletes de caramel o lacasitos

Elaboració del decorat
Esteneu amb un corró petit i a sobre el marbre enfarinat amb farina de blat de moro, un trocet de pasta de sucre. Talleu-lo amb un tallant de la mateixa mida que la magdalena. Reserveu.
Treieu amb un estri (jo ho he fet amb un que venen per fer això, però podeu fer-ho com vulgueu) una part de dins de la magdalena i farciu el forat amb una mica de la vostra melmelada preferida.
Tapeu la maddalena amb la rotllana de pasta de sucre.

I, si encara voleu que agradi més proposeu als nens que ho facin.



Tot un èxit en un tres i no res!

Espero que us agradi la proposta d'avui

Bona setmana a tothom!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...