Ni cinc minuts han durat al plat aquestes flors de carbassó, ni temps de fer-hi més fotos. La veritat és que n'hem comprat poques perquè no n'havíem fet mai.
Hem anat a la Fira Ecogra Granollers. Hem comprat verdures ecològiques a la parada que l'Adrià de l'Hortecològic i com podeu veure només arribar a casa ja han anat cap a la cuina.
Aquest any la fira no m'ha convençut gaire, al meu gust, hi ha molta alternativa i poca alimentació.
Ingredients
Flors de carbassó ecològiques
Oli d'oliva verge
Un ou
Sal i pebre negre
Elaboració
Renteu i talleu les flors. Deixeu-les escórrer
Prepareu una pasta per arrebossar amb ou, farina, sal i pebre (consistència com la de fregir calamars)
Poseu oli en una paella. Passeu les flors per la massa i fregiu amb oli calent. Vigileu perquè es couen ràpid.
Quan estiguin cuites deixeu-les sobre paper absorbent.
Boníssimes!!
I mireu quin bé de Déu de verdures tenia l'Adrià!
Amb aquest plat de carbassó ecològic participo, per primer cop a la cita de hemc#57