dijous 21 2012

Entrepà de mongetes tendres



Avui esmorzar de primera!

Per celebrar que sóc blocaire des del juny del 2008 res millor que un bon esmorzar a base de pa amb tomàquet i mongetes de l'hort.

Amb mongetes tendres sóc capaç de fer-hi moltS plats i quan van bé de preu les congelo, us deixo l'enllaç de com fer-ho aquí.

Ingredients:
Mongetes tendres
1 ou
Farina de blat
Sal
Oli d'oliva
1 tomàquet madur

(les proporcions adapteu-les segons la quantitat que feu)

Elaboració

Coeu "al dente" les mongetes tendres al vapor amb una mica de sal. Deixeu refredar una mica.

Poseu dues cullerades de farina en un bol, tireu-hi l'ou i la sal (poca perquè ja en porten les mongetes). Remeneu i feu una pasta per arrebossar. Afegiu les mongetes amb molta cura perquè no es trenquin.

Poseu al foc una paella amb oli d'oliva i quan estigui calent fregiu les mongetes en grups de tres.
Quan estiguin cuites deixeu-les escórrer sobre paper absorbent.






Ara ja només us queda preparar-vos un sucós pa amb tomàquet com el meu i queixalada!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...