Avui esmorzar de
primera!
Per celebrar que
sóc blocaire des del juny del 2008 res millor que un bon esmorzar a base de pa
amb tomàquet i mongetes de l'hort.
Amb mongetes
tendres sóc capaç de fer-hi moltS plats i quan van bé de preu les congelo, us
deixo l'enllaç de com fer-ho aquí.
Ingredients:
Mongetes tendres
1 ou
Farina de blat
Sal
Oli d'oliva
1 tomàquet madur
(les proporcions adapteu-les segons la quantitat que feu)
Elaboració
Coeu "al
dente" les mongetes tendres al vapor amb una mica de sal. Deixeu refredar
una mica.
Poseu dues
cullerades de farina en un bol, tireu-hi l'ou i la sal (poca perquè ja en
porten les mongetes). Remeneu i feu una pasta per arrebossar. Afegiu les
mongetes amb molta cura perquè no es trenquin.
Poseu al foc una
paella amb oli d'oliva i quan estigui calent fregiu les mongetes en grups de
tres.
Quan estiguin
cuites deixeu-les escórrer sobre paper absorbent.
Ara ja només us
queda preparar-vos un sucós pa amb tomàquet com el meu i queixalada!!!