dimecres 30 2009

No tot han de ser greixos a la cuina. Avui, canelons senzills, ràpids i amb poc greix

Ingredients

2 pits de pollastre desossats
3 cuixes de pollastre desossades
1 tros de quatre o cinc dits de gruix de carn magre de porc, tallada a daus
1 ceba grossa de Figueres
1 porro
2 tomàquets madurs grans
2 fulles de llorer
4 ous durs
1 copeta de xerès
Sal i pebre al vostre gust
Oli d'oliva

Preparació:
Treieu la pell de les cuixes i pits de pollastre. Retalleu el greix dels voltants. Talleu a daus
En una cassola tireu un raig d'oli i aneu afegint tots els ingredients tallats (la ceba i el tomàquet a làmines). Deixeu anar coent a foc lent.
Cap al final de la cocció hi afegiu la copeta de xerès i li deixeu evaporar.

En un pot a part bulliu els ous

Ara, ja sabeu, us queda trinxar i omplir les plaques de canelons, fer la beixamel i llestos!

Recordeu que perquè siguin més lleugers, podeu fer la beixamel sense mantega si feu servir un raig d'oli d'oliva i també preparar-ho amb llet descremada. I si encara voleu filar més prim podeu fer servir només les clares d'ou.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...