
Avui, us presento, els Musclos a la catalana
(penseu que sempre hi poden haver variacions, faig l'estil de casa)
Ingredients:
1kg de musclos
1 ceba de Figueres grossa
1 gra d'all
1 gotet de vi blanc
2 tomàquets madurs grans
Oli d'oliva verge
Julivert fresc picat
Sal i pebre negre.
Elaboració:
Primer bulliu els musclos amb poca aigua (cobriu-los). Quan s'hagin obert, els coleu i els reserveu. Guardeu l'aigua de la cocció.
Talleu o trinxeu la ceba i el tomàquet. També talleu petit l'all.
Poseu dues o tres cullerades d'oli d'oliva en una paella, tireu-hi la ceba, quan estigui cuita, hi afegiu el tomàquet, deixeu-lo sofregir una mica, abans d'afegir-hi l'aigua de la cocció dels musclos.
Un cop cuit, hi afegiu el gotet de vi i l'all trinxat. Deixeu reduir lentament una estoneta ,abans d'afegir-hi els musclos.
La sal i el pebre i el polsim de julivert, com sempre al vostre gust.