dimarts 22 2011

Canelons de sípia

Una idea per aquestes festes...

Ingredients per a dues persones:

1 sípia ben gran
1 ceba de Figueres graossa
100-150g de bledes bullides, escorregudes i tallades
Oli d'oliva
Sal i pebre negre
8 plaques de canelons
Llet per a la beixamel
Formatge ratllat
Elaboració:

Trinxeu ben petita la sípia i salpebreu. Trinxeu també a part, la ceba ben petita.
Poseu un raig d'oli d'oliva a la paella. Afegiu la ceba i la sípia alhora, per tal de que combinin bé els dos gustos i deixeu sofregir una mica. Afegiu sal i les bledes. Deixeu cinc minuts més a foc lent gairebé fins que es begui el suc. Retireu del foc

Amb aigua, sal i un raig d'oli bulliu les plaques de canelons. Un cop cuits refredeu ràpidament i esteneu-los a sobre un drap de cuina. Ompliu cada placa amb una culleradeta del preparat, enrotlleu i poseu-los l'un al costat de l'altre en una safata de forn.

A la mateixa paella impregnada de l'oli de la sípia, prepareu una salsa beixamel espessa, tireu-la per a sobre els canalons i empolvoreu-los amb formatge i gratineu-los al forn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...