Tinc una olla a pressió i n'hi trec poc profit. He pensat que a partir d'ara, hi cuinaré diferents plats.
Les coses a l'olla pressió es couen en un plis plas, per aquest motiu, resulta molt útil si es treballa fora de casa. Cal però, tenir el cap al seu lloc i vigilar molt per això quan la faig servir procuro no moure'm del seu voltant i està pel que estic fent.
Els peus de porc d'avui els he comprat bullits i pel sofregit
ara hem agafat el sistema de fer un gran sofregit el diumenge per utilitzar-lo segons ens faci falta durant la setmana.
No us estranyeu si alguns cops veieu que poso dues o tres cullerades soperes de sofregit en comptes d'explicar com he fet el sofregit. El gust l'anem variant cada setmana segons la verdura que hi posem.
No us estranyeu si alguns cops veieu que poso dues o tres cullerades soperes de sofregit en comptes d'explicar com he fet el sofregit. El gust l'anem variant cada setmana segons la verdura que hi posem.
Ingredients per a dues persones
2 peus de porc bullits
4 cullerades soperes de sofregit (pebrot vermell, tomàquet, ceba de figueres, pastanaga, albergínia i oli d'oliva verge)
2-3 gots d'aigua
1 gotet de vi blanc
2 grans d'all
6 prunes seques
Un grapat de panses de Màlaga
Sal i pebre
Una fulla de llorer
Elaboració
Temps d'elaboració a l'olla pressió 15 minuts. L'aigua i el vi ha de cobrir dos dits els peus per a sobre.
Sobretot feu servir l'olla pressió segons les instruccions del fabricant!
Sobretot feu servir l'olla pressió segons les instruccions del fabricant!
Ah! No us descuideu de sucar-hi pa!
Últims dies per les inscripcions del Taller de pa