diumenge 19 2012

Truita d'escarola i botifarra d'ou

Vaig a destemps però no vol dir que no hi sigui a temps! Avui elaboració de dijous gras.


Ingredients per a tres persones

2 ous grans de gallines de pagès
1/2 botifarra d'ou
Fulles verdes d'una escarola
1 ceba de figueres petita
Oli d'oliva verge
Sal i pebre opcional

Preparació

Netegeu i talleu les fulles d'escarola i la ceba i poseu tapat en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva i un polsim de sal. Deixeu-les coure a foc lent perquè van traient l'aigua. Quan estiguin cuites reserveu.

Esmicoleu la botifarra d'ou. Reserveu

Deixateu els ous, incorporeu-hi l'escarola, la ceba i la botifarra. Remeneu i feu la truita amb un raig d'oliva verge.

Serviu acompanyat amb una llesca de pa amb tomàquet.


Obertes les inscripcions del dissabte 3 de març pel Taller de pa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...