dijous 11 2013

Amanida de tomàquet i cigrons




Ingredients
1 pot de 250g de cigrons cuits
4 tomàquets d'amanir mitjans
2 cullerades de sèsam torrat
1 llimona escorreguda
Un polsim de sal
1 gra d'all (opcional)
50g d'oli d'oliva verge

Elaboració
Tireu al bol de la Thermomix el sèsam i l'all (en el cas que n'hi vulgueu) feu-lo pols durant uns segons a velocitat 5-10.
Afegiu la resta dels ingredients i programeu 1 minut a velocitat 5-10.
Retireu el puré del bol.
Traieu la tapa dels tomàquets i buideu-los una mica per poder farcir-los amb el puré de cigrons.
Decoreu-los amb la tapa i un rajolí d'oli per a sobre abans de servir.

És una altra manera de presentar l'hummus. Aquesta amanida senzilla és nutritiva i molt bona per menjar fresqueta ara a l'estiu



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...