Tard, tard, molt tard engego temporada amb Memòries d'una cuinera
però el temps em vola.
Tant si val, el cas és que he preparat molt de gust aquesta entrada-proposta de menjar per emportar amb carmanyola.
Tant si val, el cas és que he preparat molt de gust aquesta entrada-proposta de menjar per emportar amb carmanyola.
Ingredients
1 conill desossat
1 pebrot vermell
1 carbassó petit
1 ceba de figueres gran
1 tomàquet madur
1 pastanaga gran
1 bossa de brots d'espinacs
Oli d'oliva
Sal, pebre
Un grapat de panses de Corint
1 conill desossat
1 pebrot vermell
1 carbassó petit
1 ceba de figueres gran
1 tomàquet madur
1 pastanaga gran
1 bossa de brots d'espinacs
Oli d'oliva
Sal, pebre
Un grapat de panses de Corint
Elaboració
Prepareu una samfaina amb l'oli i les verdures tallades a la Thermomix (uns segons a velocitat 5-10, segons el vostre gust de tall).
Salpebreu el conill i farciu tot enrotllant, amb part de la samfaina i les panses de Corint.
Poseu aigua al bol aproximadament 1 1/2 litre.
Enrotlleu el conill farcit dins d'un film i poseu-lo a la Varoma del robot i quan faltin 10 minuts per acabar la cocció repartiu pel voltant els brots d'espinacs (si preferiu podeu fer-ho en una olla de vapor).
Pogrameu 40 minuts a temperatura Varoma, velocitat 1 amb gir a l'esquerra.
Deixeu refredar i talleu a rodanxes. Us servirà per menjar en calent o en fred. Avui els he acompanyat amb espinacs i part de la samfaina que tenia reservada.
Prepareu una samfaina amb l'oli i les verdures tallades a la Thermomix (uns segons a velocitat 5-10, segons el vostre gust de tall).
Salpebreu el conill i farciu tot enrotllant, amb part de la samfaina i les panses de Corint.
Poseu aigua al bol aproximadament 1 1/2 litre.
Enrotlleu el conill farcit dins d'un film i poseu-lo a la Varoma del robot i quan faltin 10 minuts per acabar la cocció repartiu pel voltant els brots d'espinacs (si preferiu podeu fer-ho en una olla de vapor).
Pogrameu 40 minuts a temperatura Varoma, velocitat 1 amb gir a l'esquerra.
Deixeu refredar i talleu a rodanxes. Us servirà per menjar en calent o en fred. Avui els he acompanyat amb espinacs i part de la samfaina que tenia reservada.