dilluns 18 2013

Flam d'ou amb vainilla




Per fi vaig amb temps de sobre per la cita anual del Memòries d'una cuinera que tant m'agrada participar. De pas, aprofito l'entrada per compartir amb la colla de thermoapassionats de Facebook, que aquest cop també tenim un repte.

Ingredients per 6 unitats
500g de llet
4 ous de gallines en llibertat
100g de sucre
1/4 de culleradeta d'extracte de vainilla
Sucre per a caramel·litzar els motlles
700g d'aigua pel got de la Thermomix

Elaboració
Poseu un cassó al foc amb 4-6 cullerades de sucre per tal de fer el caramel líquid. Un cop fet tireu-ne una mica a cada flamera.
Poseu la llet, el sucre, els ous i la punta de culleradeta de vainilla al bol del robot. Programeu durant 12 segons i a velocitat 3.
Ompliu els motlles i tapeu-los amb paper d'alumini si no tenen tapa pròpia. Poseu a sobre paper absorbent perquè us reculli l'aigua del vapor.
Poseu les flameres  dins de la Varoma i tapeu. Programeu 40 minuts a temperatura Varoma i velocitat 1.
Sabreu que estan cuits amb la prova de d'escuradents.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...