Ingredients:
7 cullerades d'oli d'oliva
7 cullerades de sucre
7 cullerades de llet
Ratlladura d'una llimona grossa
Tres talls de pell de llimona
1 sobre d'impulsor
2 ous
Farina la que admeti la massa ( 450g aproximadament)
Elaboració:
Poseu l'oli en una paella al foc amb la pell de llimona, quan comenci a bullir retireu i deixeu refredar.
Poseu els ous en un bol gran i deixateu amb la batedora de varetes mentrestant aneu afegint el sucre i fins que us vagin quedant blancs.
Incorporeu la llet, l'impulsor i l'oli sense deixar de batre. En aquest punt aneu afegint la farina a tasses. Segui batent fins que us costi moure la massa i hagueu de remenar amb una forquilla per acabar d'amassar a mà.
Sabreu que teniu la massa al punt, quan ja no se us enganxi a les mans i al mateix temps us quedi flonja, per això cap al final incorporeu la farina més a poc a poc.
Quan tingueu la massa a punt, deixeu-la reposar una mitja hora i aneu preparant l'oli de fregir.
Per donar-les-hi forma aneu agafant petites porcions i feu-ne bastonets aixafats i doneu forma de llaç.
Cal que poseu una bona quantitat d'oli a la paella perquè quan els hi tireu, aniran directes al fons i per després surar.
Enrossiu però no cremeu, és important que quedin cruixents per fora i esponjosos per dins.
Quan els aneu treien col·loqueu-los damunt d'un paper absorbent.