Ingredients
2 nius de cintes d'espinacs
5 llagostins congelats
Unes branques de julivert fresc
Oli d'oliva
Sal i pebre negre
Bulliu les cintes amb aigua, sal i un rajolí d'oli. Quan estiguin "al dente" les retireu i les escorreu.
Peleu i salpebreu els llagostins, seguidament fregiu-los amb un ragi d'oli en una paella antiadherent. Abans de retirar-los del foc tireu pel damunt el julivert picat.
Abans de servir amaniu amb un bon raig d'oli d'oliva.
En aquest cas, no hi he posat all, però ho podeu fer si us be de gust.
Serviu calent i acompanyat d'una amanida.
2 nius de cintes d'espinacs
5 llagostins congelats
Unes branques de julivert fresc
Oli d'oliva
Sal i pebre negre
Bulliu les cintes amb aigua, sal i un rajolí d'oli. Quan estiguin "al dente" les retireu i les escorreu.
Peleu i salpebreu els llagostins, seguidament fregiu-los amb un ragi d'oli en una paella antiadherent. Abans de retirar-los del foc tireu pel damunt el julivert picat.
Abans de servir amaniu amb un bon raig d'oli d'oliva.
En aquest cas, no hi he posat all, però ho podeu fer si us be de gust.
Serviu calent i acompanyat d'una amanida.