dilluns 20 2009
Puré de carbassó i salsixes amb rovellons confitats
Avui us presento dos plats clàssics: el puré de carbassó i les salsixes amb rovellons confitats.
Puré de carbassó
2 patates mitjanes
1 carbassó gros
1 ceba mitjana de figueres
1 porro
sal
una punta de mantega
Bulliu amb aigua i sal les patates i les verdures. Un cop cuites hi afegiu una cullereta de mantega i ho tritureu. A l'emplatar hi poseu uns pinyons torrats al mig.
Salsixes amb rovellons confitats
1 pot petit de rovellons confitats
1 gra d'all
3 salsixes
un polsim de julivert sec
oli d'oliva
sal (poca perquè els bolets ja en porten i les salsixes també) i pebre
Fregiu les salsixes amb un raig d'oli junt amb el gra d'all. Quan estiguin gairebé cuites hi afegiu els bolets escorreguts. Tireu el julivert per sobre i remeneu.
Serviu calent.
Etiquetes de comentaris:
puré de carbassó,
rovellons confitats,
salsixes