Què necessiteu?
Mongetes tendres
Una olla
Aigua
Un escorredor
Un drap de cuina
Un recipient o bossa de plàstic per congelar
Poseu una olla al foc amb aigua sense sal
Renteu i talleu les mongetes tendres al vostre gust, quan bulli l'aigua les tireu a dins i feu un escaldat de 2 o 3 minuts, comptant quan l'aigua torni a agafar el bull.
Retireu i escorreu les mongetes i refredeu-les immediatament sota un raig d'aigua de l'aixeta. Un cop fredes les poseu sobre d'un drap de cuina de cotó, per tal d'adbsorbir l'aigua que hi pot haver quedat.
Poseu-les al recipient o bossa, etiqueteu l'envàs identificant el seu contingut i la data.
Una olla
Aigua
Un escorredor
Un drap de cuina
Un recipient o bossa de plàstic per congelar
Poseu una olla al foc amb aigua sense sal
Renteu i talleu les mongetes tendres al vostre gust, quan bulli l'aigua les tireu a dins i feu un escaldat de 2 o 3 minuts, comptant quan l'aigua torni a agafar el bull.
Retireu i escorreu les mongetes i refredeu-les immediatament sota un raig d'aigua de l'aixeta. Un cop fredes les poseu sobre d'un drap de cuina de cotó, per tal d'adbsorbir l'aigua que hi pot haver quedat.
Poseu-les al recipient o bossa, etiqueteu l'envàs identificant el seu contingut i la data.