dimarts 13 2011

Reixat de poma escalivada

Tinc mala memòria i ara no puc recordar el bloc que fa pocs dies va presentar un reixat de pasta de full.  Després de veure el seu apunt vaig recordar que tenia una làmina a la nevera i que l'havia de fer servir ben aviat.
Avui he preparat pomes escalivades al forn i he anat per feina. Va per tu blocaire! Si em llegixes diguem-ho.

Ingredients:
1 làmina de pasta de full
Polpa de cinc pomes escalivades al vostre gust (polsim de canyella, mel...)
Estri per fer reixats (si no en teniu podeu tallar amb el ganivet)

Preparació:
Escaliveu les pomes al forn i peleu-les ( així ja tindreu el forn escalfat)
Esteneu la làmina i dividiu-la en dos. Punxeu amb una forquilla la que deixareu a sota. Farciu-la amb la polpa de les pomes.  Ratlleu amb l'estri de fer reixats l'altra part i tapeu el farcit.
Segelleu amb una forquilla les vores.
Forn a 180ºC fins que el veieu torradet.
Empolvoreu  amb sucre llustre i llestos!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...