dimarts 29 2013

Tallarines de colors amb cues de llagostins




Avui he preparat un deliciós plat per a carmanyola.

Ingredients per a dues persones

12 llagostins mitjans
200g de tallarines de color ecològics
Oli d'oliva verge
Sal marina i pebre negre
1 culleradeta de mantega ecològica
Un polsim d'herbes de provença ecològiques
Un boci de formatge roquefort

Elaboració

Bulliu amb aigua i sal les tallarines. Quan estiguin "al dente", escorreu i poseu-hi mitja culleradeta de mantega a sobre i remeneu. Reserveu en una safata

Peleu els llagostins i salpabreu. Fregiu-los (caps i cues pelades) en una paella amb oli d'oliva. Reserveu els caps i l'oli que us hagi quedat per fer un oli perfumat que podreu guardar a la nevera per fer-lo servir per altres plats.

Afegiu les cues i part del suc a la safata de les tallarines tireu les herbes de provença, el boci de roquefort i ja podeu posar-lo a la carmanyola.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...