diumenge 02 2014

Mandonguilles de pollastre i col de Brussel·les


Acompanyades d'espaguetis. Una proposta per dinar de carmanyola

Ingredients per a tres racions
1 cuixa de pollastre de pagès
1 ceba mitjana
1 tomàquet petit i madur
1 tira de pebrot vermell
1 ou
Molla d'una llesca gran de pa (millor del dia abans)
1 punta de cullereta de cúrcuma
Julivert  trossejat
1 gra d'all picat (opcional)
2 cullerades de ceba caramel·litzada
Oli d'oliva verge
Sal, pebre blanc molt, ametlla en gra
Farina per enfarinar les mandonguilles
Brou suau de verdures o aigua

Per la picada:
1 galeta Maria
4-5 ametlles

Elaboració
Coeu la col de Brussel·les al vapor. Reserveu
Prepareu un sofregit amb oli d'oliva, ceba, pebrot vermell i tomàquet a foc lent.
Trinxeu i salpebreu la cuixa de pollastre al vostre gust. Col·loqueu-la en un bol. Afegiu la ceba caramel·litzada, la molla de pa engrunada, l'all picat, l'ou, la sal i el pebre blanc. Remeneu i  feu les boles de mandonguilles.
Enfarineu-les i coeu-les al vapor durant cinc o deu minuts perquè ja s'acabaran de coure amb el guisat. Afegiu-les al sofregit juntament amb la col de Brussel·les i brou de verdures o aigua. Deixeu estovar una estoneta i als últims cinc minuts afegiu una picadeta d'ametlla i galeta Maria





 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...