Seguint amb la
carxofa de temporada.
Ingredients per a dues persones
1/2 paquet de
fideus
1 sípia
1 ceba petita
1 tros de porro
1-2 carxofes
tendres
1 cullereta
petita de pebre vermell
Oli d'oliva verge
Brou vegetal
Sal
Per la picada:
Fulles de
julivert
4-5 ametlles
crues
Elaboració
Talleu la ceba,
el porro i les carxofes a làmies fines. Poseu dues cullerades d'oli en una
cassola i sofregiu al vostre gust (com veureu ho he fet sense tomàquet).
Afegiu la sípia i
abaixeu el foc perquè vagi fent i si us
cal per estovar-la més afegiu unes culleretes de brou o aigua. Quan s'hagi
begut el suc afegiu el fideus i remeneu-los una mica abans d'afegir el brou calent i el
pebre vermell. Seguiu el temps que indica el paquet de pasta o deixeu-los al
vostre gust.
Cinc minuts abans
de treure'ls del foc. Afegiu la picada i rectifiqueu de sal