diumenge 23 2014

Fideus caldosos amb sípia i carxofes

Seguint amb la carxofa de temporada. 

Ingredients per a dues persones
1/2 paquet de fideus
1 sípia
1 ceba petita
1 tros de porro
1-2 carxofes tendres
1 cullereta petita de pebre vermell
Oli d'oliva verge
Brou vegetal
Sal

Per la picada:
Fulles de julivert
4-5 ametlles crues

Elaboració
Talleu la ceba, el porro i les carxofes a làmies fines. Poseu dues cullerades d'oli en una cassola i sofregiu al vostre gust (com veureu ho he fet sense tomàquet).
Afegiu la sípia i abaixeu el foc perquè vagi  fent i si us cal per estovar-la més afegiu unes culleretes de brou o aigua. Quan s'hagi begut el suc afegiu el fideus i remeneu-los  una mica abans d'afegir el brou calent i el pebre vermell. Seguiu el temps que indica el paquet de pasta o deixeu-los al vostre gust.
Cinc minuts abans de treure'ls del foc. Afegiu la picada i rectifiqueu de sal 


 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...