Una proposta senzilla, bona i que permet fer-hi moltes combinacions, tan pel que fa el farcit com el dibuix que l'embolcalla. Com veureu avui he jugat amb plantilles en forma de cor, però com us deia, podeu fer-les de la temàtica que més us agradi (aficions dels convidats, esport preferit...)
Ingredients per a dues persones
1 làmina de pasta
de full
Escalivada de
pebrot i albergínia
4 tomàquets xerri
Encenalls de
pernil dolç
Formatge ratllat
1 ou batut per
decorar
Plantilla en
forma de cor de paper (si preferiu podeu fer un altre tipus de dibuix)
Elaboració
Preescalfeu el
forn
Feu el dibuix
d'un cor en un paper per fer-lo servir de plantilla. Retalleu i col·loqueu a sobre
de la làmina per retallar la pasta. De cada làmina us surten 4 peces.
Pinteu amb AIGUA
els voltants dels cors i repartiu el farcit. Col·loqueu un altre cor a sobre i
segelleu bé els voltants tot fent una mena de zic-zac amb el mànec d'una
cullereta.
Punxeu amb la
punta d'un ganivet a sobre per fer la funció de xemeneia.
Pinteu amb ou
batut i enforneu a 200ºC durant 20-25 minuts, però recomano abans de treure'ls
del forn que l'aixequeu una mica de sota amb la punta d'un ganivet per veure si
el veieu cuit, doncs com ja sabeu cada forn és un món.