La coca de pa és una opció genial per a poder fer-hi combinacions. Avui he triat aquesta, amb ou escumat que feia molts anys que no feia.
Ingredients:
1 tros de coca de pa
1 alvocat al punt
6 tomàquets petits
1 ou
1 grapat de blat de moro
1 polsim de sèsam torrat
Sal, pebre i oli d'oliva verge
Elaboració:
Pelar i aixafar l'alvocat junt amb els tomàquets tallats, barrejat, salpebrat i col·locat damunt la coca.
Trenqueu l'ou i poseu-lo en un petit recipient. Reserveu
Per fer l'ou escumat us cal un pot amb aigua i un bon raig de vinagre. Quan comenci a bullir remeneu amb una cullera formant una espiral amb l'aigua i tot seguit hi aboqueu l'ou. Deixeu cuallar la clara i ja podeu retirar amb una escumadora.
Abans de servir, tireu el sèsam i un raig d'oli d'oliva per a sobre.
Munteu el plat i a gaudir!