dissabte 23 2019
Galetes casolanes amb canyella
He preparat aquestes galetes Maria a la meva manera. Les proporcions han estat adaptades amb els ingredients que em feia gracia utilitzar. Han sortit boníssimes tot i que he trobat la massa un pel tova pel que m'esperava. Al proper cop potser hi afegeixi una mica més de farina.
Ingredients:
130g de farina
40g d'avellanes trinxades (trinxeu amb la batedora elèctrica per deixar el granet al vostre gust)
85g sucre Panela de comerç just
1 culleradeta de mel artesana
1 ou de gallines de pagès
20g oli de gira-sol
1 culleradeta d'impulsor
1 culleradeta de canyella en pols
Un pessic de pell de llimona ratllada
Un pessic de sal marina
Elaboració
Preescalfeu el forn a 170ºC
En un bol barregeu els ingredients secs: farina, avellanes trinxades, sucre, impulsor, canyella, pell de llimona i sal.
En un altre bol afegiu l'oli, l'ou i la culleradeta de mel. Remeneu bé i barregeu a poc a poc amb tots els altres ingredients. Aviat se us farà una massa.
Amb la mida d'una cullereta feu boles, aneu-les aplanant una mica quan les col.loqueu damunt la safata de forn, coberta amb un silpat o paper de forn.
Temps aproximat 15-20 minuts segons el vostre forn. Per veure si estan cuites, podeu abans de treure-les, aixecar-ne una i veure si la base està torradeta.