He cuit les patates en dos passos perquè se'm coguessin més rapidament.
Ingredients:
2 patates mitjanes
2 talls de pernil dolç
4 cullerades de crema de llet
Oli d'oliva
Sal, pebre i romaní en pols
Formatge ratllat al gust
Elaboració
Renteu les patates i deixeu-hi la pell per coure-les al vapor senceres. Retireu-les quan estiguin a mig coure (punxeu amb la punta d'un ganivet). Feu uns talls prims i reserveu (veieu fotografia). Ara engegueu el gratinador i amb forn a 200ºC fins acabar la cocció i veure-les rossetes.
Talleu els talls de pernil dolç ben finets i enrossiu-los en una paella i un raig d'oli d'oliva, afegiu la crema de llet i les espècies. Remeneu i reserveu
Quan tingueu les patates preparades i tireu per a sobre la crema de llet i el pernil. Abans de gratinar afegiu el formatge ratllat per a sobre.
Serviu calent!