20 llagostins de mida mitjana
2 cullerades d’espinacs bullits i escorreguts
3 pastanagues bullides
1 porro bullit
1 ceba de Figueres petita
100 grams de pinyons
1 capça de pasta de canelons
Oli d’oliva i sal
Farina, llet per fer la beixamel i formatge rallat per gratinar.
De fer l’escudella haureu guardat expressament per fer aquest plat un porro, tres pastanagues i unes cullerades d’espinacs bullits.
Peleu en cru les cues dels llagostins i els hi afegiu un polsim de sal. Tireu un raig d’oli a la paella i coeu-hi els llagostins.
Talleu la ceba a rodanxes fines i la caramel·litzeu a foc suau en una paella petita a part (recordeu que per caramel·litzar la ceba no s’ha d’enrossir i s’ha de coure a foc molt lent).
Trinxeu les verdures, els llagostins, la ceba confitada (no massa fi). Afegiu els pinyons i sal un cop ja estigui tot trinxat.
A part, ja haureu bullit la pasta dels canelons a la manera tradicional. Enrotlleu els canalons amb el trinxat i els col·loqueu en una safata. Cobriu-los amb salsa beixamel i formatge ratllat.
Gratineu-los al forn i...
Peleu en cru les cues dels llagostins i els hi afegiu un polsim de sal. Tireu un raig d’oli a la paella i coeu-hi els llagostins.
Talleu la ceba a rodanxes fines i la caramel·litzeu a foc suau en una paella petita a part (recordeu que per caramel·litzar la ceba no s’ha d’enrossir i s’ha de coure a foc molt lent).
Trinxeu les verdures, els llagostins, la ceba confitada (no massa fi). Afegiu els pinyons i sal un cop ja estigui tot trinxat.
A part, ja haureu bullit la pasta dels canelons a la manera tradicional. Enrotlleu els canalons amb el trinxat i els col·loqueu en una safata. Cobriu-los amb salsa beixamel i formatge ratllat.
Gratineu-los al forn i...