Fa temps la Susanna R. em va passar aquesta recepta perquè la publiqués al web. Ara que he estrenat bloc la torno a publicar. És fàcil i molt bona.
Ingredients
1 pollastre tallat a octaus (o cuixetes soles)
1 ampolla de cava (petita o gran en funció del pes del pollastre)
Oli
Aigua
Per a la salsa
2 alls
1/2 kg de pomes
250 grams de prunes
1 pastilla de brou concentrat d’au
1 copa de brandi
1 cullerada de mantega
Oli i pebre
Preparació
Posar a remullar les prunes en brandi i aigua uns 5 minuts perquè s’inflin. En una cassola amb oli, enrossiu el pollastre. Quan estigui enrossit, regueu-lo amb cava i coeu-lo a foc lent uns 30 minuts.
Salsa
En una cassola a part, posar un raig d’oli, els alls i les pomes pelades i a trossets. Afegir la mantega (i la pastilla de brou, si n’hi voleu) pebre i el brandi.
Quan les pomes siguin cuites, tritureu-les i aboqueu-les a la cassola del pollastre juntament amb les prunes. Deixeu-ho coure 3 minuts i estarà llest per servir.
Gràcies de nou Susanna R.
Ingredients
1 pollastre tallat a octaus (o cuixetes soles)
1 ampolla de cava (petita o gran en funció del pes del pollastre)
Oli
Aigua
Per a la salsa
2 alls
1/2 kg de pomes
250 grams de prunes
1 pastilla de brou concentrat d’au
1 copa de brandi
1 cullerada de mantega
Oli i pebre
Preparació
Posar a remullar les prunes en brandi i aigua uns 5 minuts perquè s’inflin. En una cassola amb oli, enrossiu el pollastre. Quan estigui enrossit, regueu-lo amb cava i coeu-lo a foc lent uns 30 minuts.
Salsa
En una cassola a part, posar un raig d’oli, els alls i les pomes pelades i a trossets. Afegir la mantega (i la pastilla de brou, si n’hi voleu) pebre i el brandi.
Quan les pomes siguin cuites, tritureu-les i aboqueu-les a la cassola del pollastre juntament amb les prunes. Deixeu-ho coure 3 minuts i estarà llest per servir.
Gràcies de nou Susanna R.