Aquest cop el Memòries d'una cuinera ens ha convidat a preparar una recepta d'arròs amb llet.
He optat per fer-ne una versió clàssica, això sí, a la meva manera.
Ingredients per a dues persones
1/4 de litre de llet fresca sencera
150g d'arròs bullit i escorregut
1 tros de pell de llimona
1/2 branqueta de canyella
2 cullerades de sucre
1 polsim de canyella en pols
Elaboració
Bulliu l'arròs en un pot amb aigua sola (deixeu-lo molt al dente), coleu i reserveu.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjoFs1JmPeY-kMW9a9MUZ81ZofRr3qzcu92KKx0yrQKdfyTdRyy6iTsUprM8Qsh3790yW1TSviayHuunjz77qdCwfMcjdh5fY__0qhcEsyBYuuBM6yqiFeJ1dMHUaYOBvaUfCM-f9fQqUAH/s640/arros2.jpg)
Decoreu amb una mica de canyella en pols per sobre.
incloc aquestes postres al recull de cuinadelicada que tinc al bloc d'infermeria