diumenge 23 2011

Arròs amb llet



Aquest cop el Memòries d'una cuinera ens ha convidat a preparar una recepta d'arròs amb llet.  

He optat per fer-ne una versió clàssica, això sí, a la meva manera.

Ingredients per a dues persones

1/4 de litre de llet fresca sencera
150g d'arròs bullit i escorregut
1 tros de pell de llimona
1/2 branqueta de canyella
2 cullerades de sucre
1 polsim de canyella en pols

Elaboració

Bulliu l'arròs en un pot amb aigua sola (deixeu-lo molt al dente), coleu i reserveu.
Poseu al foc el 1/4 de litre de llet amb el sucre, la pell de llimona i la branqueta de canyella. Deixeu bullir perquè quedi perfumat i després passeu pel colador. Seguidament podeu barrejar-hi l'arròs i li feu acabar el bull (deixeu-lo més o menys estona depenent de com us agradi de cuit).
Decoreu amb una mica de canyella en pols per sobre.


incloc aquestes postres al recull de cuinadelicada que tinc al bloc d'infermeria
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...