divendres 07 2011

Estem d’estrena!


Potser últimament hi ha hagut menys activitat als blocs, i és que hem estat immersos en un nou projecte que ens plau compartir amb tots vosaltres. Un projecte, però, que no desplaçarà la tasca dels blocs. Seguirem, com sempre, compartint espai.

Estrenem web, que només és com estrenar vestit. Esperem que us hi sentiu còmodes i que hi pugueu trobar les elaboracions de les vostres postres preferides.


A més a més, ens sentim satisfets de poder fer part dels tallers a la seu de l’Associació Jardí de la Fundació Santa Susanna a Caldes de Montbui, dins el cicle que el cuiner Joan Dalmau organitza sota el títol “Cicle tradicions culinàries”.

Res ens plauria més que poder comptar amb la vostra companyia!

Per anar a Caldes de Montbui teniu els autobusos Sagalés que us deixaran allà mateix.

 ____________________________________________

Des de que vaig obrir el bloc pambolixocolata el maig del 2009, he après a estimar la cuina al vostre costat. He vist créixer la meva llista de “pendents”, mirant els vostres plats. M’he espremut la part gastronòmica del meu cervell per poder participar mes rere mes a les convocatòries de La recepta del 15 i Memòries d’una cuinera i he passat bones estones amb algunes companyes blocaires.
El projecte en el que ara ens hem engrescat no és més que la prolongació d’aquesta tasca més enllà de la virtualitat i que crec que encara ens engrescarà més a publicar, sobretot ara que he après una mica més de fotografia al costat de la Mercè de Cuina per a llaminers.

Abans de marxar us convidem a passejar pel web del nostre dissenyador i amic NTWEBdisseny    
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...