diumenge 02 2011

Llibrets de llom al forn


Feia un munt de temps que no feia llibrets de llom i m’ha fet il·lusió menjar-los.
Habitualment quan pensem en els llibrets, ens els imaginem farcidets de cremós formatge i fregidets en oli... Una delícia.

Però..., avui m’ha agradat fer-los diferents, fer-los al forn per tal de fer-los més lleugers.

Ingredients per a dues persones

4 llibrets de llom
Formatge de fondre
Sal, pebre
Oli d’oliva
Pa ratllat
1 ou

Preparació

(Demaneu que us tallin el llibrets de llom molt primets i si podeu compreu-lo de dos colors perquè és molt més melós)

Preescalfeu el forn a 200ºC
Saleu i empebreu el llom. Farciu els llibrets amb formatge de fondre (al vostre gust) i cosiu amb un escuradents.
Passeu-los per ou batut i pa ratllat. Col·loqueu-los en una safata de forn que haureu folrat prèviament amb paper de forn.

Vigileu el temps perquè es courà ràpidament ja que és molt primet

Els hem acompanyat amb patata, tomàquet, albergínia,  xampinyons i una cullaradeta de salsa de julivert... Tot plegat un delícia!
 Un altre plat de cuina delicada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...