dilluns 31 2011

Pastissets de castanyes amb xocolata

Tot a punt per a la Castanyada.

Bona festa a tothom!!

Ingredients

300g de castanyes escaldades i pelades
5 cullerades rases de sucre morè
2 gots de llet fresca
4 ous
1 cullerada de rom (opcional)
Un polsim de canyella en pols
Oli per untar


Elaboració

Unteu amb oli sis flameres mitjanes.
Preescalfeu el forn a 160º
Bulliu les castanyes amb aigua i amb la pell. Escorreu-les i peleu-les en calent. (Buf!)
Poseu els dos gots de llet al foc amb el polsim de canyella i el sucre. Aboqueu-hi les castanyes. Bulliu-les amb la llet de 10 a 15 minuts més. Passat aquest temps, retireu-les i passeu per la picadora fins a fer una pasta.
Poseu quatre ous sencers a la pastadora i munteu-los.

Retireu-los i incorporeu la pasta lentament i amb moviments de baix a dalt. Quan tot estigui barrejat ompliu les flameres i poseu-les en una safata amb un dit d’aigua per fer el bany maria.
Depèn del forn però, de 30 a 35 minuts i llest! (feu prova escuradents)

Per l’elaboració de la xocolata

100g de nata
100g cobertura
20g de mantega

Poseu la nata al foc, quan arrenqui el bull afegiu-la al bol de la xocolata. Quan està fossa afegiu la mantega. Quan la tingueu a 40ºC aboqueu-la a sobre cada pastisset i deixeu-la regalimar.
Si voleu fer un puding podeu visitar el web de Joan Dalmau.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...