diumenge 10 2013

Galetes amb farina d'arròs i de blat de moro




Vaig fent elaboracions amb les diferents farines, avui li ha tocat a la d'arròs ecològica.

Ingredients

200g de farina d'arròs ecològica
200g de farina de blat de moro
240g de mantega pomada
120g de sucre llustre morè
1 ou
2 cullerades de llet 
1 punta de culleradeta de vainilla

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180ºC
Feu sucre llustre amb el sucre morè. Ho podeu fer amb un robot o amb un molinet de cafè.

Feu un volcà amb les dues farines i al mig el sucre, la mantega pomada i la culleradeta de vainilla. Tot ben barrejat i un cop ben barrejat afegiu l'ou i 2 cullerades de llet, a cada volta de volcà que deu amb la mà, aneu incorporant la farina dels voltants a poc a poc. Treballeu amb les mans i com ja és normal amb aquest tipus de pastes no amasseu gaire.

Feu una bola i dividiu-la en quatre boles més i cada una d'elles esteneu-la entre dos papers de forn amb el corró. Talleu amb tallants de formes i abans d'enfornar pinteu-les amb ou batut.

Enforneu sobre paper forn o Silpat apte pel forn de 7 a 10 minuts (vigilant com sempre el forn). Sabreu que estan cuites quan veieu que les bores agafen color i si n’aixequeu una veureu el sota color torradet.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...