divendres 15 2013

Arròs caldós



Avui un arròs caldós d'aquells que s'hi suca pa!

Ingredients
2 tomàquets ecològics madurs grans
1 ceba grossa eco
1/2 porro eco
6 escamarlans
1 calamars petit
1 pebrot vermell eco
6 brots de bròquil escaldat eco
1 got de brou de peix
Oli d'oliva verge
Sal i pebre
Arròs ecològic

Elaboració
Feu bullir el brou en un bol.
Escalfeu aigua i manteniu-la calenta.
Poseu un raig d'oli en una cassola i poseu-hi els escamarlans i el calamar. Deixeu-los coure una mica i reserveu
Peleu i talleu a daus petits el pebrot, el porro i la ceba i afegiu aquestes verdures a la cassola. Quan s'hagin sofregit una mica, escaldeu els tomàquets, peleu-los i els hi afegiu també. Sofregiu.
Un cop tingueu el sofregit fet afegiu l'arròs (la mida d'una tassa de cafè per persona), feu unes voltes amb la cullera i afegiu el brou i l'aigua ben calent (el doble que d'arròs per persona i una mica més perquè quedi caldós).
Cinc minuts abans de retirar-lo del foc afegiu els escamarlans, el calamar i els brots de bròquil. Rectifiqueu de sal i pebre
Vint minuts amb la cassola amb tapa posada, jo l'he deixat més estona perquè el volia una mica més tou. Us ho deixo al vostre gust


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...