dimecres 06 2013

Hamburguesa casolana de pollastre i bledes




Tot i que el dinar d'avui sembla pecar de senzill per publicar al bloc, crec que s'ho mereix precisament per aquesta senzillesa i pels ingredients amb que està preparat.

Ingredients per a dues persones

250g de carn picada de pollastre ecològic
1 manat de bledes petites i ecològiques
1 grapat de panses de Corint
Oli d'oliva
Sal

Elaboració

Poseu a remullar les panses amb una mica d'aigua tèbia.

Renteu i poseu a bullir amb aigua i un pessic de sal les bledes. Un cop cuites, escorreu-les i reserveu.
Salpebreu la carn picada i doneu forma a les hamburgueses. Unteu-les amb oli d'oliva

Poseu una planxa al foc i quan estigui ben calenta poseu-hi les hamburgueses. Quan estiguin cuites les traieu i poseu les bledes i les panses a la mateixa planxa. Feu tomba i tomba i serviu a sobre les hamburgueses.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...