Ingredients
per a 3 persones
3 talls de conill (espatlles i costelles)
Menuts de pollastre ecològic (fetge, coll,
pedrer, ales...)
1 ceba mitjana
1 gra d'all
1 fulla de llorer
1 tomàquet mitjà
Sal i pebre negre
Oli d'oliva verge
2 dits de vi ranci
Elaboració
Renteu i talleu el conill i el pollastre.
Salpebreu
Poseu un bon raig d'oli d'oliva en una cassola
i poseu-hi el conill, el pollastre (sense el fetge) i la ceba. Primer rostiu a
foc viu, llavors, abaixeu el foc i poseu la tapa. Quan veieu que està agafant
color podeu afegir-hi el tomàquet partit per la meitat o ratllat, la fulla de
llorer i a sobre col·loqueu el fetge vigilant que no es desfaci.
Seguiu rostint a foc lent uns deu minuts més i
afegiu els dos dits de vi ranci.
Deixeu coure fins a evaporar el vi i llest!