dijous 07 2013

Conill i menuts de pollastre rostit a l'estil tradicional



Ingredients per a 3 persones

3 talls de conill (espatlles i costelles)
Menuts de pollastre ecològic (fetge, coll, pedrer, ales...)
1 ceba mitjana
1 gra d'all
1 fulla de llorer
1 tomàquet mitjà
Sal i pebre negre
Oli d'oliva verge
2 dits de vi ranci

Elaboració

Renteu i talleu el conill i el pollastre. Salpebreu

Poseu un bon raig d'oli d'oliva en una cassola i poseu-hi el conill, el pollastre (sense el fetge) i la ceba. Primer rostiu a foc viu, llavors, abaixeu el foc i poseu la tapa. Quan veieu que està agafant color podeu afegir-hi el tomàquet partit per la meitat o ratllat, la fulla de llorer i a sobre col·loqueu el fetge vigilant que no es desfaci.

Seguiu rostint a foc lent uns deu minuts més i afegiu els dos dits de vi ranci. 

Deixeu coure fins a evaporar el vi i llest!

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...