Avui he fet els deures com bona aprenent de
cuina del cuiner Joan Dalmau!
Ingredients
2 pits de pollastre eco grans i tallat a
filets més aviat amples
200cl de llet eco
Un grapat de sèsam
1 ou eco
1 manat d'espinacs
1 cullerada rasa de farina
Sal, pebre i oli
Preparació
Renteu, escaldeu i escorreu els espinacs. Un
cop ben escorreguts talleu-los ben petits
Prepareu una salsa beixamel espessa i aboqueu
els espinacs. Deixeu coure uns moments junt i deixeu refredar.
Salpebreu els filets i poseu una culleradeta
de farcit a sobre i enrotlleu amb ell mateix (si és suficientment gran per
fer-ho) o tapeu amb l'altre. Passar el farcellet per farina blanca, ou i els
grans de sèsam.
Fregiu amb oli d'oliva però ens Joan ens va donar la possibilitat de fer-los al forn i és el que jo he fet.
Forn preescalfat a 200ºC i l'hi he deixat aproximadament uns 10-15 minuts però sempre depenent del vostre gust (de fet penseu que el farcit ja està cuit).