dimarts 10 2013

Niu de bleda i arròs amb ous al forn


Avui he preparat un plat del que ja sabeu anomeno cuina delicada. Senzill, nutritiu, econòmic i boníssim!

Ingredients
Arròs per a dues persones
2 fulles de bledes lliure de pesticides
Aigua per bullir l'arròs
1 gra d'all
2 ous de pagès o ecològics
Oli d'oliva verge per amanir
Sal
(*2 grapats d'arròs per ració)

Elaboració
Renteu les fulles de bleda
Bulliu l'arròs i les bledes (jo ho he fet per seoarat) amb aigua, sal i el gra d'all segons tingueu costum.
Agafeu una paella o una safata que puguin anar al forn, pinteu amb oli d'oliva i poseu els ous. Enforneu fins que veieu que la clara s'ha solidificat.
Munteu el plat fent un niu amb les bledes i farciu amb l'arròs. Acompanyeu amb els ous i amaniu amb un raig d'oli d'oliva.
 

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...