dimecres 15 2014

Enfilada de pollastre i espinacs




Amb els magnífics i frescos espinacs que vaig comprar a Can Punxatripes i una cuixa de pollastre criat en llibertat, he preparat aquesta suculent enfilada. 

La podeu deixar tal qual o adornar-la amb el que més us agradi, com per exemple: una salsa de pebrot, una salsa d'all i julivert o fins i tot enmig de cada peça posar-hi un trosset de pebrot escalivat, en fi, a la vostra elecció. Si els productes són frescos no calen gaires floritures.

Primer els hi he donat forma d'hamburguesa grossa i després n'he fet els talls. Us asseguro que la foto aquest cop no fa justícia.

Ingredients per a dues persones

1 grapat d'espinacs rentats i escaldats
1 cuixa grossa de pollastre de camp o eco
1 ou de gallines en llibertat o eco
Pa ratllat (si preferiu  el podeu fer casolà amb el robot de cuina i així trieu la mida)
Julivert fresc o sec
1 gra d'all trinxat (opcional)
Oli d'oliva verge

Elaboració

Trèieu la pell i trinxeu al vostre gust la cuixa de pollastre. 

Poseu en un bol i afegiu un ou, sal, pebre, julivert i el grapat de pollastre i barregeu bé.
Unteu-vos les mans en oli d'oliva i feu boles amb la massa i aplaneu com si féssiu hamburgueses (aquest és un truc del cuinerJoan Dalmau que m'agrada molt utilitzar.

Col·loqueu una paella sense oli al foc i quan estigui ben calenta afegiu les hamburgueses. Llavors baixeu el foc i deixeu coure primer a poc a poc perquè es coguin de dins. Al final cop de foc per enrossir si cal.

Com veureu he preparat unes enfilades per fer-ho servir d'entrant. Ho deixo al vostre gust i espero que us agradi. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...