dimarts 21 2014

Arròs caldós amb menuts de pollastre



Avui plat de cuina delicada: arròs suau elaborat sense sofregit.

Ingredients per a dues persones
2 tassetes d'arròs
2 pastanagues
2 tomàquets madurs petits o un de gros
1 porro
1/2 ceba grossa o 1 petita
Menuts de pollastre de pagès
Sal
Julivert (opcional)
Oli d'oliva verge
Aigua mineral (6 tassetes)

Elaboració
Poseu una cullerada d'oli d'oliva verge a la cassola, afegiu les pastanagues, el porro i la ceba net i tallat al vostre gust i els tomàquets sencers però pelats.
Renteu els menuts i afegiu-los a les verdures amb un polsim de sal. Enceneu el foc i tapeu la cassola i deixeu anar coent a foc lent. Si veieu que es beu el suc afegiu una mica d'aigua o brou de verdures. Continueu coent a foc lent.
Quan estigui melós afegiu l'arròs, l'aigua, la picada de julivert i rectifiqueu de sal al vostre gust. Coeu segons el temps que us indiqui l'envàs.
Serviu calent



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...