Avui plat de cuina
delicada: arròs suau elaborat sense sofregit.
Ingredients
per a dues persones
2 tassetes d'arròs
2 pastanagues
2 tomàquets madurs petits o un de gros
1 porro
1/2 ceba grossa o 1 petita
Menuts de pollastre de pagès
Sal
Julivert (opcional)
Oli d'oliva verge
Aigua mineral (6 tassetes)
Elaboració
Poseu una cullerada d'oli d'oliva verge a la
cassola, afegiu les pastanagues, el porro i la ceba net i tallat al vostre gust
i els tomàquets sencers però pelats.
Renteu els menuts i afegiu-los a les verdures
amb un polsim de sal. Enceneu el foc i tapeu la cassola i deixeu anar coent a
foc lent. Si veieu que es beu el suc afegiu una mica d'aigua o brou de
verdures. Continueu coent a foc lent.
Quan estigui melós afegiu l'arròs, l'aigua, la
picada de julivert i rectifiqueu de sal al vostre gust. Coeu segons el temps
que us indiqui l'envàs.
Serviu calent